Een jaar met WiFi

Zaterdag, 31 juli, 2021

Geschreven door: Brenda Froyen, Marloes de Vries
Artikel door: Boy Wilhelm

Verhalen over echte mensen en hun hondje, geschreven met bijna echte feiten!

[Recensie] WiFi is het allerbelangrijkste in het leven… Althans, in het afgelopen jaar was internet met alle online meetingen inderdaad essentieel. Niet alleen internet is onmisbaar, maar ook het hondje WiFi is tijdens deze coronaperiode onmisbaar gebleken!

Brenda Froyen heeft vanuit het oogpunt van een van haar kinderen dit boek geschreven met daarin (bijna) waargebeurde verhalen die het gezin uit België meemaakten nadat ze hun nieuwe Nederlandse Tollerpup WiFi kregen.

Het boek kenmerkt zich door korte begrijpbare zinnen en een hele humoristische opbouw, ondersteund door speelse tekeningen van Marloes de Vries die een mooie bijdrage leveren aan de tekst.

Omdat het geschreven is in het voorbije jaar, worden er ook avonturen verteld die met de coronapandemie te maken hebben.

Trouw

Een jaar met WiFi bestaat uit 25 losse verhalen met daarin een chronologische volgorde en is heel geschikt om uit voor te lezen. Het boek spiegelt een betekenisvolle wereld aan kinderen (maar ook volwassenen) die het lezen.

Een heerlijk geschreven boek, met veel humor en avonturen! Het leuke is ook nog: WiFi is te volgen op Instagram en Tiktok via @Wifi_en_debroers.

Voor het eerst gepubliceerd op De Leesclub van Alles

Boeken van deze Auteur: