"Ik heb altijd gedacht dat het Paradijs een soort bibliotheek zou zijn" - Jorge Luis Borges

Inspirerende affirmatiekaarten

Zaterdag, 2 januari, 2021

Geschreven door: Alana Fairchild
Artikel door: Katelijne van Alem

“Gebruik de kracht van positieve gedachten om jezelf optimaal te ontplooien” 

De auteur en illustrator

[Recensie] Alana Fairchild heeft in 2020 sinds de eerste publicatie in 2011 meer dan 20 orakelspellen, 13 boeken en 27 albums met muziek en meditatie gemaakt. Haar werk is vertaald in 11 talen.

Fairchild belichaamt haar vrijgevochten, liefdevolle en bekrachtigende leringen, communicerend vanuit een plaats van authentiek wezen en aanzienlijke ervaring, waardoor esoterische wijsheid toegankelijk en relevant is voor de moderne mens. Fairchild heeft het spirituele sap om je unieke zielsreis te voeden, haar te onderscheiden en haar werk te doordringen met effectiviteit en schoonheid.

Verhaal 

Boekenkrant

Deze prachtige kaarten met positieve affirmaties helpen je om het geluk en de kracht die in je schuilen naar boven te brengen. Ze inspireren je om wijs en moedig te zijn, om op jezelf te vertrouwen en je dromen nooit op te geven. De vlinders op de kaarten staan symbool voor de hoop. Ze herinneren je eraan dat moeilijke momenten en dingen die tot een einde komen tekens zijn van iets moois en nieuws dat weldra zal ontstaan. Sluit je ogen, kies een kaart en lees de boodschap die erop staat. Het zal precies zijn wat je nu moet horen. Stel jezelf open en laat de vlinders je leven vervullen met liefde, rust en schoonheid.

Kracht

Een mooie set om kracht uit te putten. Het is praktisch bruikbaar door het bijvoorbeeld op een centrale plek in huis neer te leggen en erbij te pakken wanneer je ergens advies bij kunt gebruiken. Door deze kaarten kun je vertrouwen op de wijsheid en kracht die je in je hebt.

Inspiratie

Ook kan de set je inspiratie geven zelf stukjes te schrijven. Waar loop je bijvoorbeeld tegenaan en welke adviezen krijg je daarin mee? Misschien leer je jezelf zo beter kennen en geef je jezelf extra kansen!

Vormgeving  

Een stevig doosje met vrij grote, duidelijke kaarten. De teksten zijn niet altijd heel vernieuwend ten opzichte van andere affirmatiekaarten. Mocht je nog niet in het bezit zijn van een dergelijke kaartenset, dan wel een prima set om mee te starten. De vlinders zijn mooi geïllustreerd en staan mooi wanneer je de kaarten voor je uitstalt.

Geadviseerd wordt jezelf de vraag te stellen: “welk advies is op dit moment het meest zinvol voor mij?” Daar krijg je prima, heldere antwoorden op als “Vandaag kies ik voor hoop” of “Ik ben sterk genoeg om elke uitdaging in mijn leven met moed en vertrouwen aan te gaan”.

Voor het eerst gepubliceerd op De Leesclub van Alles