Op pad in het veld

Zaterdag, 12 juni, 2021

Geschreven door: Emiri Hayashi
Artikel door: Katelijne van Alem

“Op een steen in het water geven de kikkers een concert”

De auteur en illustrator

[Recensie] Emiri Hayashi is geboren in Osaka, Japan. Ze studeerde in 1996 af aan de Sophia Univerisity in Tokio, met een graad in Franse literatuur. Nadat ze voor een uitgeverij had gewerkt, besloot ze in 1999 naar Frankrijk te verhuizen. Hier vervolgde ze haar studie grafisch ontwerp aan LISAA in Parijs. Daar realiseerde ze zich dat het haar passie is om illustrator van kinderboeken te worden. Ze heeft sindsdien talloze kinderboeken geïllustreerd.

Verhaal

De dieren in het veld ontdekken wordt nog leuker met een interactief boekje dat jonge kinderen uitnodigt zelf de plaatjes te veranderen.
Een vrolijk schuifboekje over dieren in de natuur voor kinderen vanaf 1 jaar.

Sociologie Magazine

Dieren

In dit boekje komen allemaal dieren langs, ga jij ook op onderzoek uit? Misschien zie je ze ook buiten in het veld! Daar lopen de egeltjes, konijnen, kikkers, miertjes en muizen! Veel plezier met ontdekken!

Samen

Een geweldig boekje om samen te lezen. Je kunt de schuifjes door je kind laten uitschuiven of je laat zelf zien wat er verborgen zit achter in de pagina’s! Een verstopspelletje op papier!

Vormgeving

Een heel leuk en gezellig boekje. De uitschuifpagina’s zijn makkelijk uit te schuiven, het boekje is mooi afgewerkt met ronde randjes. Erg stevig, dik karton. De illustraties zijn vriendelijk, sfeervol en voorzien van vele details. Kinderen kunnen lang blijven kijken naar alle prenten, en zien steeds weer iets nieuws. Ook voor de echt jonge kinderen fijn om vast te houden en te gebruiken bij het interactief voorlezen.

Voor het eerst gepubliceerd op De Leesclub van Alles