"Ik heb altijd gedacht dat het Paradijs een soort bibliotheek zou zijn" - Jorge Luis Borges

Sharon McErlane – Terugkeer van de moeder

Woensdag, 1 februari, 2023

Geschreven door: Sharon McErlane
Artikel door: Nico Voskamp

Grootmoeders grijpen in

[Recensie] Dit is het vierde deel in een serie, een interessant boek met goeie ideeën. Het gaat over grootmoeders. Dat klinkt niet erg sexy, maar als die grootmoeders de wereld kunnen redden, piep je wel anders. Het begon dus vier boeken geleden, met het idee dat de wereld niet de vredige plek is die het zou moeten zijn. Om dat te onderschrijven hoef je maar een kwartiertje naar een willekeurig nieuwsbulletin te kijken/luisteren. De vredelievendheid lijkt zo goed als verdwenen. Daarom komen de Grootmoeders in het geweer, pardon, in actie.

Sharon McErlane vertelt:

“De Grootmoeders verschenen meer dan twintig jaar geleden… Op een dag, toen ik met mijn hond op het strand liep, doken ze op en verkondigden: ‘We zijn gekomen om de wereld terug tot balans te brengen en zullen daarbij hoofdzakelijk door individuele vrouwen heen werken.’ Niet lang daarna riep ik vrouwen samen en begonnen we te werken met de Grootmoeders. We maakten ‘reizen’, mediteerden en nodigden anderen uit om hun lessen te ontvangen….

De Grootmoeders zijn in deze tijd gekomen om de mensheid tot haar kracht te roepen. Ze zijn gekomen om ons te leren hoe we de aarde weer in balans kunnen brengen, en hoe we de kracht van het gewldige Net van Licht kunnen vergroten; het net dat de Aarde stabiel houdt in deze instabiele tijd. Hun eerste drie boeken laten ons zien hoe we een partnerschap met hen kunnen aangaan om zowel onszelf als de aarde op te tillen. Hier begint dan het vierde boek van de Grootmoeders.”

Boekenkrant

Lang verhaal kort: de onbalans van de aarde komt op het conto van de mannen. Specifieker: de energie van die mannen. Ja, ook bij jou! Die is in de afgelopen eeuwen veel te manifest geworden in onze samenlevingen, en dat zie je terug in de gewelddadigheden en oorlogsmisdaden die steeds frequenter plaatsvinden.

Daarom de Grootmoeders, daarom dit boek. Grannies go!

Informatie in Nederland: www.netoflight.org/nl

Ook verschenen op Nico’s recensies