This modern love

Zaterdag, 23 december, 2017

Geschreven door: Will Darbyshire
Artikel door: Suzan Voncken

Liefde en romantiek in onze tijden

[Signalering] Een tijd geleden las ik This Modern Love van Will Darbyshire. Hoewel het volledig anders was dan ik verwacht had en het niet echt mijn ding was, vind ik wel dat er een zekere waarde is in dit boek. Daarom wil ik het wel met jullie delen, zodat zoveel mogelijk lezers waarvoor dit boek gemaakt is, weten dat dit bestaat.

This Modern Love is een bundel van korte ingezonden stukken. Anekdotes, gedichten, brieven, foto’s – allemaal over liefde. De man die dit verzameld heeft, heet Will Darbyshire en is ook een filmmaker die zijn artistieke video’s deelt op YouTube.

Hij heeft een groot platform en vond dat een uitgelezen kans om zijn volgers een aantal vragen te stellen over liefde in deze moderne tijd. Het heeft hem heel wat tijd gekost om de mooiste verhalen en plaatjes te selecteren, deze te ordenen in de delen beginning, middle en end, en het resultaat ervan is het mooie This Modern Love.

Verwacht geen hoogstaande kunst, geen briljante gedichten, maar levensechte, lieve maar soms ook hartverscheurende beschrijvingen van een crushes, liefde en verdriet.
 —

Eerder verschenen op Suus Leest

Wordt Vervolgd

Kijk hier filmpje van de auteur over de achtergrond van This modern love