Truth or dance 3 - Dance or die

Zaterdag, 9 november, 2019

Geschreven door: Chinouk Thijssen
Artikel door: Joost Zuijderduijn

Lekker duister en schokkend

[Recensie] Wederom heeft dit boek weer een heerlijke schrijfstijl waar ik met gemak doorheen ging. Ik bingewatch veel series, maar Chinouks boeken zijn altijd een bingeread waard! De spanning is constant aanwezig, waardoor ik haast niet wilde stoppen met lezen. Chinouk houdt het verhaal lekker duister en ook in dit boek zijn er weer wat schokkende gebeurtenissen die je kippenvel bezorgen. Slachtoffers worden er met gemak gemaakt en Truthordance wordt met de bladzijde kwaadaardiger en enger. Dit boek is zeker niet voor watjes!

De personages bleven erg realistisch en India vond ik een erg fijn personage. Haar angststoornis werd beschreven en ik leefde met haar mee, helemaal met alle heftige gebeurtenissen die ze moet meemaken. Daarbij was ik in het boek constant op zoek naar de dader. Drie boeken gelezen, en had ik de dader te pakken? Nou, overduidelijk niet. De dader was voor mij een enorme verrassing, ik was echt volledig in shock! Chinouk weet je constant op het verkeerde pad te brengen en de motieven van de dader waren ook heel logisch.

Ja, dat einde zorgde ervoor dat ik op het puntje van mijn stoel zat. Wauw, deze trilogie is echt een meesterwerk! De balletwereld wordt erg gedetailleerd beschreven, de personages zijn realistisch, de spanning is om te snijden en de dader is heel subtiel in het verhaal verwerkt. Ik kan nu al niet wachten op Chinouks volgende verhaal, want ze heeft duidelijk laten zien dat ze als auteur een enorme groei heeft doorgemaakt en dat ze een van de beste YA-thrillerschrijvers is!


Eerder verschenen op NerdyGeekyFanboy

Wandelmagazine

Boeken van deze Auteur:

Gegijzeld

Blindelings

Hij is van mij

Fataal spel