Vision in White

Zaterdag, 13 oktober, 2018

Geschreven door: Nora Roberts
Artikel door: Jeanette van de Lindt

Er komt veel kijken bij een leuke bruiloft

[Recensie] Met terughoudendheid begon ik aan dit boek want Nora Roberts heeft zich de laatste jaren op het pad van het paranormale begeven en daar moet je van houden. En wat vond ik van dit Vision in White? Eén groot feest!! Wat ik noem een echte ouderwetse Nora Roberts in de sfeer van de Dream trilogy en de Born in Ireland trilogy.

Het zijn vier delen worden in de serie The Bride Quartet en in dit eerste deel komen we alle hoofdpersonen van de volgende delen natuurlijk al tegen. We leren iedereen goed kennen maar het is nog niet helemaal duidelijk wie met wie gekoppeld zal worden in de toekomst.
Geen paranormale zaken of moord en doodslag in dit boek. Het allerdaagse leven tot in detail beschreven en uitgediept zoals alleen Nora Roberts dat kan. Aan het einde van het boek wil je niets liever dan ook zo’n baan hebben en ook zo’n bedrijf en ook zo’n leven.

Vier vriendinnen beginnen een bedrijf dat een bruiloft van begin tot eind kan organiseren. Het deel Vision in White gaat over de fotografe die als geen ander een bruiloft kan vastleggen. Het tweede deel Bed of Roses gaat over de bloemiste die niet alleen bruidsboeketten en corsages maakt maar ook tafelstukken en nog veel meer. Het derde deel Savour the Moment is smullen want daarin krijgen we het verhaal van de maakster van de bruidstaarten en alles moet natuurlijk vooraf geproefd worden. Het vierde en laatste deel is Happy ever after en dan lezen we over de vrouw die alle organisatorische touwtjes in handen heeft.

Om heerlijk bij weg te dromen deze serie.

Ons Amsterdam

Eerder verschenen op Romantischeboeken.nl

Boeken van deze Auteur:

Drakenhart 3 - Ontvouwen

Nachtwerk

Nachtwerk

Winterwonder

De bron 2 - Vanuit het duister

De bron 1 - Het begin