Waar is de puppy?

“Zoek en vind Rocky de puppy en meer dan 100 andere hondenrassen”

[Recensie]  Rocky is een norwichterriĂ«r en is dol op buitenspelen, net als zijn hondenvriendjes. Ze spelen eigenlijk altijd buiten in het park, maar weten dat er verderop nog veel meer te beleven valt. Ze besluiten op reis te gaan naar de beste hondenplekken van de wereld! Maar Rocky gaat zijn eerste verjaardagsfeestje vieren, dus ze moeten wel op tijd thuis zijn!

Zoekboek
Dit boek is een heerlijk zoekboek. De honden worden ingeleid met een illustratie en daarbij de informatie over hun ras, leeftijd, lievelingseten en waar de hond van houdt. Op ieder plaatje mag je Rocky en zijn acht vrienden gaan zoeken. En achterin het boek staan ook nog meer dan 100 bonushonden om te zoeken!

De illustratoren, een koppel van drie, hebben geweldige prenten gemaakt. De pagina’s staan vol met details en het is echt goed kijken welke hond je nu precies ziet! Steeds vertelt auteur Frances Evans in een kader wat we zien op de plaat, waar we zijn en wat we daar kunnen beleven. Hierdoor is iedere dubbele pagina weer een nieuw avontuur, het boek is zeer uitdagend!

Extra’s
Op de laatste pagina’s in het boek vind je de prenten terug, met daarbij een extra afvinklijstje. Er zijn namelijk nog extra honden aanwezig, in totaal wel honderd andere hondenrassen!

Schrijven Magazine

De zeventien gave zoekplaten laten prachtige plekken van over de hele wereld zien. We gaan bijvoorbeeld naar Hollywood, maar ook naar Trafalgar Square en naar een voetbalwedstrijd in Rio de Janeiro. Frances verteld ons ook steeds wat over de achtergrond, zo weet je bijvoorbeeld na het lezen van de pagina ‘balplezier’ dat de Brazilianen voetbal ‘jogo bonito’ noemen!

Een geweldig boek dat ook erg leuk is om samen met kinderen/je kind door te kijken. Het boek nodigt ook uit nog meer te gaan opzoeken van de diverse werelddelen, of om bijvoorbeeld eens op te zoeken wat dimsums zijn of karaoke te zingen! De avonturen van de honden werken zeer aanstekelijk!

Het plezier dat je door dit boek zult hebben is gegarandeerd!

Voor het eerst gepubliceerd op Bazarow