Waarom foute trainingspakken het ultieme carnavalskostuum zijn

dinsdag, 24 januari 2023

[Lifestyle] Foute trainingspakken zijn de laatste jaren een populaire keuze voor carnaval en andere feestdagen waarbij het draait om verkleedkleding. Met deze opvallende en vaak over-the-top kledingstukken kan je eigenlijk op ieder feest naar binnen lopen.

De vaak op de jaren 80 gebaseerde foute trainingspakken zijn daarom ook populaire keuze voor carnaval. Deze trend is zet de laatste jaren eigenlijk alleen maar verder door en hiermee groeit ook de diversiteit van het assortiment. Deze verschillende prints en stijlen zijn vaak geïnspireerd op de kleding die werd gedragen door beroemde sporters en muzikanten uit de jaren 80. Maar ook gewoon op de mode van de jaren 80. Ze zijn daarom verkrijgbaar in allerlei felle kleuren en met opvallende patroontjes.

Foute trainingspakken zijn niet alleen populair voor carnaval, maar ook voor andere feestdagen en evenementen waarbij het draait om verkleedkleding. Ze zijn comfortabel om te dragen omdat je, je niet van een compleet pak hoeft te ontdoen om naar het toilet te kunnen. Je trekt ze gemakkelijk over je normale kleding en je bent leuk verkleed. Bovendien zijn ze vaak gemaakt van comfortabele materialen, wat betekent dat je de hele dag kunt feesten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een te strak of te wijd kostuum.

Foute trainingspakken: zo rock je ze tijdens carnaval 2023
In de afgelopen jaren zijn foute trainingspakken weer helemaal terug van weggeweest, en ze zijn populairder dan ooit. Als je op zoek bent naar een opvallend carnavalskostuum voor carnaval of een ander verkleedfeest, dan is een fout trainingspak wellicht iets voor jou. Ze zijn leuk om te dragen, gemaakt van comfortabele materialen en verkrijgbaar in allerlei kleuren en stijlen. Bovendien zijn ze een leuke manier om terug te gaan in de tijd en de sfeer van de jaren 80 op te roepen. Als je van plan bent om tijdens carnaval een fout trainingspak te dragen, vergeet dan vooral niet om ook een paar zweetbandjes mee te nemen! Hiermee maak je namelijk je look écht af. Je kan uiteraard nog vele stappen verder gaan met andere populaire carnaval accessoires zoals: een bril, een gouden halsketting, een pruik, een nep snor, etc. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt!

Sociologie Magazine

Het beste carnavalsboek van dit moment!
Carnaval, een levensverhaal, De persoonlijke biografie van ons volksfeest van de bekende schrijver Jan van Mersbergen is toch wel het beste carnavalsboek van het moment.

Vraag willekeurige mensen te beschrijven wat carnaval is en je krijgt een opsomming van uiterlijke kenmerken, soms gevolgd door een ongevraagd (voor)oordeel. Om te raken aan de ziel van het fenomeen moet je een doorgewinterd carnavalsvierder zijn en ook nog kunnen schrijven. Iemand zoals Jan van Mersbergen die weet wat carnaval met een mens doet.
In dit boek gaat hij op zoek naar de essentie van wat hij ‘ons laatst overgebleven diepgewortelde meerdaagse religieuze openluchtfeest’ noemt. Als een bevlogen gids leidt hij de lezer met humor, persoonlijke ervaringen, filosofische beschouwingen en historisch besef langs de levensfasen van carnaval. Kijk hier voor meer informatie.


Shortlist Nederlandse Boekhandelprijs 2023 bekend

dinsdag, 7 februari 2023

[Lifestyle] Foute trainingspakken zijn de laatste jaren een populaire keuze voor carnaval en andere...


Uit de hoek 98: Vertellers en verkenners

zondag, 5 februari 2023

[Lifestyle] Foute trainingspakken zijn de laatste jaren een populaire keuze voor carnaval en andere...


Veel steun voor kinderboekenschrijver Pim Lammers

zondag, 5 februari 2023

[Lifestyle] Foute trainingspakken zijn de laatste jaren een populaire keuze voor carnaval en andere...


Longlist Managementboek van het Jaar 2023

vrijdag, 3 februari 2023

[Lifestyle] Foute trainingspakken zijn de laatste jaren een populaire keuze voor carnaval en andere...