"Ik heb altijd gedacht dat het Paradijs een soort bibliotheek zou zijn" - Jorge Luis Borges

Agenda item toevoegen

Maak gebruik van de gratis Agendafunctie van Bazarow. 

Organiseer je een boekenpresentatie, signeersessie met een auteur, debat of symposium naar aanleiding van een boek, een boekenfestival, een toneelstuk, een tentoonstelling over boeken, of welke boekenactiviteit dan ook? Plaats dan je gratis aankondiging in de Agenda van Bazarow. Zowel fictie als non-fictie. Je kunt de titel, datum en een korte omschrijving van jouw activiteit invullen. Bazarow.com wordt elke maand door meer dan 120.000 mensen bezocht en dit zijn ook de mensen die graag naar boekenbijeenkomsten gaan. Zo maken we samen de grootste boekenagenda van Nederland en Vlaanderen.

Extra aandacht

Voor een kleine bijdrage kun je je omschrijving langer maken, het webadres en ook een illustratie toevoegen, zodat jouw activiteit meer opvalt. Ga hier naar het formulier voor premium agenda items.

De betaalde agendaberichten verschijnen niet alleen op Bazarow.com maar ook

  • in Bazarow Magazine
  • in de dagelijkse nieuwsbrieven bij de relevante categorie (thrillerbijeenkomst in de thrillernieuwsbrief, filosofiedebat bij filosofie etc.).
  • op de relevante socials van Bazarow

Met jouw kleine bijdrage houden wij deze site in de lucht en dat komt allemaal weer ten goede aan de prachtige wereld van boeken.

Maximaal 600 tekens
DD slash MM slash JJJJ
Begintijd
:
DD slash MM slash JJJJ
Eindtijd
:

Uw gegevens (deze worden niet gepubliceerd bij het evenement)

Naam