"Ik heb altijd gedacht dat het Paradijs een soort bibliotheek zou zijn" - Jorge Luis Borges

Adverteren op Bazarow en in de Boekenkrant

Bazarow.com is een redactioneel onafhankelijk online boekenplatform voor lezend Nederland en Vlaanderen. We publiceren dagelijkse recensies van boeken uit alle domeinen (filosofie, literatuur, politiek, geschiedenis, voeding, kunst, cultuur, science, populaire fictie, young adult, kinderboeken etc.). Met grote regelmaag verschijnen er interviews met interessante schrijvers, wetenschappers en denkers naar aanleiding van een recente publicatie. We werken intensief samen met de Boekenkrant.

De medewerkers van Bazarow.com zijn o.a. verbonden aan De Volkskrant, Trouw, De Morgen, Knack, NRC-Handelsblad, Geschiedenis Magazine, Sociologie Magazine, Archeologie Magazine, Natura etc. Dagelijks verschijnt het laatste boekennieuws op de site. Een agenda biedt een overzicht van lezingen en boekpresentaties. Wis je dat je gratis je agenda berichten kunt plaatsen. Kijk hier voor meer informatie. Ook kun je je vacatures in het boekenvak (gratis) plaatsen op Bazarow. Kijk hier voor meer informatie.

Bazarow bereikt via de websites, de socials en de wekelijkse themanieuwsbrieven vele tienduizenden boekenlezers per maand.

Wilt u communiceren over nieuwe boeken met boekenliefhebbers dan is Bazarow een ideale plaats hiervoor.

Dit zijn de mogelijkheden:
– plaatsen van een banner (op de site en in de bijbehorende themanieuwsbrieven): 200 € per maand.
– plaatsen van een artikel met link: 100 euro per artikel, met maximaal 5 links: 100 € per keer. Het artikel blijft op de site staan.
– plaatsen van een leesfragment met link naar je site: €50 euro per artikel (maximaal 1500 woorden). Het artikel blijft op de site staan en verschijnt ook in de bijbehorende themanieuwsbrieven.

Belangstelling om te adverteren op Bazarow.com? Stuur een mail naar onze media-adviseur Paul Revier of bel hem! Je kunt bij hem ook terecht voor adverteren in de Boekenkrant of voor combinatieafspraken met Bazarow én de Boekenkrant.

T06-53171941
Eprevier@virtumedia.nl

(Alle bedragen zijn ex btw)